Een greep uit mijn geruite broeken collectie.

4x inspiratie om een geruite broek te dragen

Geruite broeken en rokjes, zijn in mijn garderobe niet weg te denken. Van paars tot groen, en van geel tot blauw. Je komt het allemaal tegen in mijn kledingkast. De afgelopen maanden droeg ik voornamelijk felgekleurde broeken met printjes in combinatie met zwarte topjes. Het zijn onwijs simpele outfits, maar ze zien er altijd leuk en verzorgd uit.
Bekijk hieronder een aantal outfits om je te inspireren. Welke vind jij het leukste?

1. Mosterdgele geruite broek - Blijburg

1. Mosterdgele geruite broek – Blijburg

Deze broek is mosterdgeel en valt zeker op, waar je ook heen gaat. In de koudere maanden laat ik hem meestal toch liggen in de kast, want door de kleur past hij iets meer in de lente of zomer. De stof is overigens best dik, dus hij is ook niet geschikt voor snikhete dagen.

2. Zwart wit geruite broek - Leidse plein, Amsterdam

2. Zwart wit geruite broek – Leidse plein, Amsterdam

Trendy, speels en toch volwassen; zo voelde ik mij in deze outfit. Een paar zwarte hakken eronder, en klaar! Daar is je zaterdagavond look ;-).

3. Rood geruite broek - Weekendje Eindhoven

3. Rood geruite broek – Weekendje Eindhoven

Deze broek is rood met marineblauw en is gemaakt van een dunne en prettige stof. Gecombineerd met een simpel t-shirt, was dit een makkelijke outfit om de stad in te verkennen.

4. Zwart wit geruit broek-rokje - Vakantie in New York City

4. Zwart wit geruit broek-rokje – Vakantie in New York City

Last but not least ga ik toch nog een keer voor zwart met wit, maar hij is het zeker waard, hoor! Dit is absoluut één van mijn favorieten van de afgelopen zomer. Het is geen echt rokje, dus je kan je er vrij in bewegen zonder de beperkingen van een echt rokje (zoals het opletten bij een trap oplopen of het afstappen van je fiets). Geweldig!

Dat was het lijstje wel weer. Ik heb nog een hoop meer outfits, maar helaas heb ik er nog geen ‘blog-waardige’ foto’s in gemaakt. Dat bewaar ik dus voor een andere keer. Welke vind jij de leukste outfit?

2 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *