Verrast op Valentijnsdag

Valentijnsdag. De één vindt het te commercieel en is er niet gevoelig voor terwijl de ander alles uit de kast trekt om indruk te maken. Ik had in ieder geval wederom een geslaagde (en een béétje een verwende) avond!

Na het werk werd ik opgehaald van kantoor en zijn we gereden naar Happyhappyjoyjoy in Amsterdam Zuid. Dit restaurant stond echt al tijden op mijn verlanglijstje, maar helaas viel het toch tegen. Ookal ben ik van mening dat we gewoon de verkeerde gerechten hebben besteld… met het sharing dinner concept bestel je een aantal kleine Aziatische streetfood gerechten, maar echt bijzonder of lekker vond ik het nu niet echt. We stonden ook vrij snel weer buiten. Jammer!

Eenmaal thuis aangekomen werd ik onwijs verrast met rozenblaadjes op mijn bed en kreeg ik een heerlijk nieuw geurtje, Black Opium. Misschien ben ik iets te veel verwend 😉

Rozenblaadjes op bed.


Zelf had ik het geurtje One Million Lucky cadeau gegeven. Ik vind dit echt de héérlijkste mannengeur die ik tot nu toe heb geroken en hij blijft onwijs lang hangen! Ik zou hem bijna zelf willen hebben…

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *